Auto

Goede voorbereiding voor een goed begin achter het stuur.

Auto

Uw rijbewijs halen? Dat doe je bij MARENK natuurlijk!

Om je auto rijbewijs te halen zal je 2 examens moeten halen. Namelijk je Theorie examen en je praktijk examen. Om je voor te bereiden op dit examen ben je bij Marenk op het juiste adres.

Theorieles:
Doordat iedereen erg druk is en graag zijn eigen tijd wil indelen, is het mogelijk om via MARENK theorieles te krijgen via de computer. Online 3D Theorieopleiding is een geschikt programma wat je goed voorbereid op het theorie examen. De complete lesstof wordt behandeld met behulp van foto’s, dia’s en bewegende beelden.

Via onderstaande link vindt u meer informatie over de Online 3D Theorieopleiding. Voor hulp bij het inloggen, neem contact op met Rijschool Marenk.

Online 3D Theorieopleiding

Praktijkles:
Voor de praktijklessen hebben we twee auto’s staan. De milieu vriendelijke KIA RIO en de sportieve BMW 320. Beide instructeurs werken volgens dezelfde handleiding, waardoor iedereen dezelfde lesstof krijgt en niks vergeten wordt. Bij het wekelijks overleg worden onderdelen besproken.

Bijvoorbeeld:

  • Duidelijke structuur in opbouw van de lesstof.
  • Het lesgeven volgens een MARENK ontwikkelde leskaart met het complete lesprogramma.
  • Altijd dezelfde instructeur.
  • Goede auto met alle gemakken voorzien.

Rijopleiding:
Gewone rijopleiding

  • De meeste mensen doen de gewone rijopleiding.
  • Rijlessen vanaf 16,5 jaar.
  • Opzet opleiding en toetsing bepaal je in overleg met je rij-instructeur.

Rijlessen onder de 18
Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je al autorijden. Tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive.

Spoedopleidingen:
Omdat er vraag is naar het behalen van de theorie om wat sneller door de lesstof te gaan en daardoor eerder examen te kunnen doen, is het mogelijk om gebruik te maken van een spoedopleiding. Hier wordt er tijdens een les minimaal 2 uur gereden en dit kan zelfs vaker per week. Voor een spoedopleiding op maat kun je het beste informatie opvragen via de rijschool.